Pemantauan Pusat Sumber Sempena Anugerah Kualiti 2012

Pn Norfaizah (GPM) dan Pn Rosilah (Setiausaha PSS) bersama dengan Pn Helena (SMK Lembah Subang), Pn Noorin (Penolong PPD Bahasa Melayu) dan Pn Mariam (SK Bukit Bintang). Terima kasih atas bimbingan dan perkongsian ilmu yang diberikan.

      Pada 13 September lalu Pusat Sumber SK Assunta Satu telah dilawati oleh Penolong PPD Bahasa Melayu (Rendah), Puan Noorin binti Zakaria bersama Pn Helena Osman dan Pn Mariam. Tujuan lawatan ini adalah untuk mengadili Pusat Sumber SK Assunta Satu dalam Pertandingan Pusat Sumber sempena Anugerah Kualiti Peringkat Daerah Petaling Utama. Ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak pentadbiran dan semua guru yang bersama-sama membuat persiapan untuk menyertai pertandingan ini. Keputusan pertandingan akan diketahui pada Majlis Anugerah Kualiti nanti. Semoga Pusat Sumber Assunta satu akan beroleh kejayaan…

Sebahagian pengawas pusat sumber bergambar bersama-sama dengan pegawai-pegawai yang mengadili pusat sumber. Terima kasih pada pengawas pusat sumber yang telah menolong cikgu-cikgu menceriakan pusat sumber.

Sekitar sesi pengadilan di Pusat Sumber di SK Assunta Satu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s